Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Η ΕΔΕ ΠΟΥ ΘΑΒΕΤΑΙ !

ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ 2011.
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ !
ΟΜΕΡΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ?





Μια ωρολογιακή βόμβα βρίσκεται στα συρτάρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, αλλά και του Εισαγγελέα Τρίπολης, από το καλοκαίρι του 2011 .
Είναι η ΕΔΕ που έγινε από ιατρό, Δ/ντη Κλινικής στο Παναρκαδικό, μετά από ανάθεση που έκανε η τότε διοίκηση του Παναρκαδικού, η οποία πιέστηκε για την ΕΔΕ, από το ΠΟΡΙΣΜΑ των Σ.Ε.Υ.Υ.Π.
των Επιθεωρητών Υγείας δηλαδή.
Η αρχική καταγγελία που προκάλεσε τις ΕΔΕ και τα πορίσματα, ήταν του ιατρού Πέτρου Αθανασίου και αφορούσε ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ συνταγών και υπογραφών ιατρών, που συνέβαιναν μέσα στο Παναρκαδικό, με αποτέλεσμα, να γίνεται ένα υπόγειο, αδιαφανές και επικίνδυνο αλισβερίσι  Εταιρειών φαρμάκων και υλικών, με κλινικές, χειρουργεία και γιατρούς.
Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ επιβεβαιώθηκε από όλους τους ελεγκτές και επιθεωρητές. Και του ΟΓΑ και του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. και από την ΕΔΕ, απεδείχθη περίτρανα.
Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ είναι κακούργημα και δεν παραγράφεται. Αλλά κανένας δεν έχει κινηθεί προς την δικαστική διερεύνηση του θέματος και την απόδοση ευθυνών. Όλοι καλύπτουν όλους.
Το εντός του Παναρκαδικού κύκλωμα, πιέζει ιατρούς και διοικητικούς για την σιωπή των αμνών, οι ενεχόμενοι έχουν καταβάλλει με διαρκείς διοικητικές ντρίμπλες τον ιατρό που τους ξεσκέπασε Πέτρο Αθανασίου και τον σέρνουν σε ατέρμονες δικαστικές διαμάχες, για λεκτικές κόντρες και άλλες αηδίες, προκειμένου να του δημιουργήσουν ένα προφίλ δικομανούς και αντιδραστικού ατόμου, και να μην έχει κύρος το όνομά του στην Δικαιοσύνη, όταν αυτή αποφασίσει ή της επιτραπεί να λειτουργήσει. Η ΕΔΕ αυτή, που σας δίνουμε ελάχιστες αράδες ατάκτως επιλεγμένες ως πειστήριο της ύπαρξής της, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Τρίπολης, από τον τότε διοικητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος αμέσως μετά και με συνοπτικότατες διαδικασίες, πήγε στο σπίτι του, για να τον διαδεχθεί η διπλά παράνομη κ. Ελένη Σιουρούνη. Η οποία 1ον ΔΕΝ είχε μονιμοποιηθεί στην θέση που κατείχε στα ΤΕΙ Καλαμάτας όταν έλαβε μέρος στο open gov to 2009 και δεν είχε κανένα δικαίωμα να βρεθεί στην Δημόσια Διοίκηση, γεγονός που την οδήγησε, μετά από καταγγελίες πολίτη-δημοσιογράφου στην παραίτησή της από το ΤΕΙ και 2ον ΔΕΝ είχε δικαίωμα να έρθει στην Τρίπολη ως διοικήτρια του Παναρκαδικού, βάσει της Νομοθεσίας, επειδή, είχε υπηρετήσει ως διοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου νωρίτερα.
Παρ΄ όλα αυτά, στην θέση του Παπαδόπουλου Π. την έφερε το δίδυμο των βουλευτών Λυκουρέντζου- Κωνσταντινόπουλου, οι οποίοι συνεδρίαζαν κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να βρουν τρόπο να φέρουν διοικητή του χεριού τους στην Τρίπολη, για να θαφτεί το ΠΟΡΙΣΜΑ της ΕΔΕ που έκαιγε και καίει , τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ δήμαρχο Μεγάρων και πρώην διοικητή του Παναρκαδικού, επί των ημερών του οποίου, έγινε στο Νοσοκομείο το πάρτυ του αιώνα με τις προμήθειες υλικών, φαρμάκων και ιατρικών προμηθειών γενικώς. Μόνο τις παραγγελίες σε γάντια μιας χρήσεως, αν δει κανείς, αντιλαμβάνεται το μέγεθος της διαρροής πακτωλού χρημάτων δημοσίων.
Επί πλέον δε,ήθελαν να κουκουλώσουν και το έχουν κάνει έως τώρα, τις ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΙΑΤΡΩΝ, θέμα το οποίο επιβεβαιώθηκε και καταγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια στην ΕΔΕ .
Εμείς φέρνουμε στο φως ενδεικτικά 5 σελίδες της ΕΔΕ που βρίσκεται στα χέρια μας. Ελπίζουμε ο εισαγγελέας Τρίπολης, να την ανασύρει από τα συρτάρια του και να την οδηγήσει στο ακροατήριο. Είναι μια υπόθεση ΦΩΤΙΑ. Εμπλέκονται πάρα πολλοί μέσα στο Νοσοκομείο, ιατροί, προϊστάμενοι υπηρεσιών προμηθειών κ.τ.λ. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ φαρμάκων, υλικών και άλλων Νοσοκομειακών προϊόντων και φυσικά η Διοίκηση η τότε που το δημιούργησε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, αλλά και όλες οι μετέπειτα που το κουκουλώνουν, αρχής γενομένης από την κυρία Σιουρούνη.
Φυσικά και δεν θα κλείσει εδώ η αναφορά σε αυτή την ωρολογιακή βόμβα που αργοκαίει στο Παναρκαδικό. Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι τότε, ας πάρει θέση και ο Ιατρικός Σύλλογος, γιατί μέλη δικά του είναι όλοι οι γιατροί που εμπλέκονται στην απάτη της αρπαχτής, 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.